Bemutatkozás

Az Andocsek Computer Számítástechnikai, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2001-ben alakult, családi informatikai vállalkozások fúzionálásával. Az alapítók Kemecsei Gábor okl. közgazdász és Kemecsei Zsolt okl. villamosmérnök. Az Andocsek Kft. 2013. november 1-től részvénytársasági formában folytatta működését, ANDOCSEK Informatika Zrt., vagy röviden Andocsek Zrt. néven. A cég a mai napig magyar tulajdonú vállalkozásként működik.

Alapelveink

Megbízhatóság Meggyőződésünk, hogy akkor dolgozunk jól, ha ügyfeleink szinte észre sem veszik tevékenységünket, ha nem velünk, és nem informatikai eszközeik problémáival, hanem a munkájukkal lehetnek elfoglalva. Akkor teljesítük megfelelően, ha levesszük vállukról a rendszerek megtervezésével, kiépítésével, működtetésével, adminisztrációjával járó terheket, ha nem kell törődniük az informatikai biztonság vagy a hardver/szoftver kompatibilitás részletkérdéseivel, ha nyugodtan ránk bízhatják az informatikai infrastruktúrájukat.

Szakértelem Az informatika a leggyorsabban változó és legdinamikusabban fejlődő technológiai ágazatok egyike, ezért az évtizedes szakmai tapasztalatunk mellett nagy súlyt fektetünk munkatársaink állandó továbbképzésére, tudásunk megújítására.

Diszkréció Egy informatikus munkája során számos bizalmas dokumentummal, üzleti titokkal, magánlevéllel találkozhat, ezért kiemelten fontosnak tartjuk a diszkréciót, az elvárható korrektséget. A kölcsönös bizalmat a hosszútávú munkakapcsolatok alapjának tartjuk.

Kreativitás Ön kigondolja az igényeit és elérendő céljait, a többit pedig nyugodtan bízza ránk. Akkor dolgozunk jól, ha energiáinkat a probléma megoldására összpontosítjuk, nem pedig arra, hogy folyton azt bizonygassuk, mit miért nem lehet megoldani.

Minőségpolitika

Ügyfeleink elégedettségét az alábbi célok elérésével szeretnénk megvalósítani:


H-1024 Budapest, Buday L. u. 12. (47,51366°, 19,03195°)               +36 1 345-4544               info@andocsek.hu               24731434-2-41               UniCredit 10918001 - 00000071 - 73140007